el-cy
Thursday, September 19, 2024

ΑΕΖ – Ομόνοια: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/01/2024

Ούτε να σκέφτεται νέα γκέλα με την ΑΕΖ δεν θέλει η Ομόνοια, η οποία πάει στο φιλόξενο για την ίδια «Αμμόχωστος» με στόχο να κάνει το 3/3 στο εν λόγω γήπεδο (Κυριακή, 19:00) και να «σβήσει» την εντός έδρα ισοπαλία (3-3) του πρώτου γύρου.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.


ΑΕΖ – Ομόνοια: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2024

14 ματς χωρίς νίκη μετρά η ΑΕΖ, η οποία δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό που άρχισε το πρωτάθλημα (2 νίκες στις πρώτες 5 αγωνιστικές).

Με τα τελευταία αποτελέσματα που κατέγραψε, υποχώρησε στην 13η θέση και η μόνη ομάδα που έχει πίσω της είναι η Δόξα (στο -4). Δεν είναι μακριά από τον στόχο της παραμονής, ωστόσο για τον πετύχει πρέπει να βελτιωθεί και να πάρει αποτελέσματα.

Προέρχεται από ήττα με 4-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» από την Πάφος FC, σε ένα ματς στο οποίο οι βαθμοί… δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν δυνατά το ματς, είχαν την κατοχή της μπάλας και πήραν προβάδισμα στο 21’ με σουτ του Βαλακάρι στη κλειστή γωνία του Μιροσάβλεβιτς – μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση στη φάση. Η Πάφος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζάιρο για να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά και η ΑΕΖ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Χατζηβασίλη, αν το τελείωμα του δεν ήταν πάνω στον Ίβουσιτς.

Η ΑΕΖ, στη προσπάθεια της να επιτεθεί, άφησε κενούς χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58’ δέχθηκε το 2-0, με κεφαλιά του Τάνκοβιτς. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-0 και σκόραραν άλλες δύο φορές. Στο 73’ μετά από σουτ του Ζάιρο και απόκρουση του Μιροσάβλεβιτς στην επαναφορά σκόραρε ο Νταλίνια ενώ στις καθυστερήσεις σκόραρε και ο Μπρούνο για το τελικό 4-0.

Στα αρνητικά του ματς για την ΑΕΖ και η αποβολή του Ευαγόρα Αντωνίου (Κεντρικός Αμυντικός) στο 89’, ο οποίος έπαιξε επικίνδυνα και δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

«Η ομάδα μου ήταν ανταγωνιστική. Μετά το πρώτο μισό ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μετά δεχτήκαμε τα γκολ ήταν δύσκολο… Έχει πολύ δρόμο ακόμη, είμαστε στεναχωρημένοι με τις ήττες, έχει καιρό να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικά. Είμαστε μια μικρή ομάδα με μικρό μπάτζετ… Είμαστε μέσα στους στόχους μας», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η εποχή Ρέιχνταλ στην Ομόνοια (4η), αφού κόντρα στη Δόξα (5-1) ήταν καταιγιστική. Σημειώνεται ότι, μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Εθνικό Άχνας (2-1), βρίσκεται στο -4 από την κορυφή.

Η απόδοση της ήταν πολύ πειστική, αφού σε όλο τον αγώνα άσκησε μεγάλη πίεση στη Δόξα, ανακτούσε συνεχώς τη μπάλα και ανανέωνε τις επιθέσεις της. Ήταν μία εμφάνιση χωρίς προηγούμενο για φέτος και πλέον στον πράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν να επαναληφθεί – στο μέτρο του δυνατού – και κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους.

Στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Λοΐζου μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ, δείγμα της τρομερής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Στο 15’ ο Μπέζους νίκησε τον Αντωνίου με σουτ έξω από την περιοχή και στο 17’ οι πράσινοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Κούσουλο. Το 4-0 έγινε στο 38’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κακουλλής ενώ το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε λίγο πριν το τέλος του, όταν σε μια ανυποψίαστη φάση ο Μάθιους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και η Δόξα που δεν ήταν απειλητική, μείωσε στο σκορ.

Η Ομόνοια που έχασε πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε και πέμπτο τέρμα στο 69’, μετά από ωραία κάθετη του Μπέζους στον Σίμιτς, ο οποίος εντός της περιοχής σκόραρε με σουτ.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη, πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με μεγάλη ένταση, 10-11 ευκαιρίες για γκολ. Ο στόχος ήταν να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο δεύτερο ημίχρονο αλλά χάσαμε λίγο τη δομή μας, κουραστήκαμε λίγο, οι πάσες δεν ήταν σε τόσο ψηλό στάνταρ όπως στο πρώτο ημίχρονο.

Αλλά ήταν μια σπουδαία αρχή, νίκη που αξίζαμε εντελώς, αγώνας που απόλαυσαν οι οπαδοί μας, 15 ευκαιρίες. Έπρεπε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε τα πάντα σε δύο μέρες», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρέιχνταλ.

«Φιλοδοξία μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, Είμαι εδώ ένα παιχνίδι, σήμερα διαλέξαμε την ενδεκάδα με βοήθεια των συνεργατών μου. Κάναμε κάποιες αλλαγές στις θέσεις των παικτών στο γήπεδο. Θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, να κερδίζουμε την μπάλα γρήγορα», πρόσθεσε.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


ΑΕΖ – Ομόνοια: Στατιστικά & Προϊστορία 21/01/2024

  • 3 φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα, 2 τη σεζόν 2016/2017 πετυχαίνοντας από 1 εντός έδρας νίκη (2-0 η Ομόνοια, 1-0 η ΑΕΖ) και 1 φέτος στον πρώτο γύρο (3-3)
  • 1-3-5 η ΑΕΖ εντός (9-25)
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 4-2-3 εκτός (12-12)
  • 6/9 της ΑΕΖ εντός έδρας ήταν Over5 Goals
  • Τα τελευταία έξι ματς της Ομόνοιας εκτός έδρας ήταν 2-3 Goals
  • Η ΑΕΖ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (47)
  • Η Ομόνοια διαθέτει τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (39)

ΑΕΖ – Ομόνοια: Προγνωστικά 21/01/2024

 ολύ αποφασιστική ήταν η Ομόνοια κόντρα στη Δόξα και αναμένουμε να μπει πολύ δυνατά και στο ματς με την ΑΕΖ.

2 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ομόνοια διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και η ΑΕΖ τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

OVER 2.5 GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.64 ΣΤΗ NOVIBET


ΑΕΖ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/01/2024

Την Πέμπτη έπαιξε παιχνίδι κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ ενώ ενέταξε στο δυναμικό της τον 26χρονο ακραίο επιθετικό Κλε. Κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, η οποία αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία, νίκησε με 4-2 (με δύο γκολ του Κάστρο και δύο του Σλόγκαρ) και προκρίθηκε, ωστόσο θα μπορούσε και να αποκλειστεί. Και αυτό αφού, μέχρι το 85’ το ματς ήταν 2-2 και η ομάδα της ΠΑΕΕΚ ήταν απειλητική.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μιροσάβλεβιτς – Παστελής, Γιαντάλ, Χρίστου, Ντελμίρο – Σλόγκαρ, Ρέινολντς, Σαρφό, Κάστρο – Χατζηβασίλης, Σιφναίος.

Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/01/2024

Την Πέμπτη έπαιξε παιχνίδι κυπέλλου με την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα ενώ αυτή την εβδομάδα την απασχόλησαν και τα διάφορα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων για τον Λοΐζου. Επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα (Β’ Κατηγορία) στο ΓΣΠ, για τη φάση των «16» και προκρίθηκε, χωρίς να ιδρώσει. Σκόρερ οι Κακουλλής (23’), Λέτσγιακς (26’) και Μπεν Καλέκ (48’) με αυτογκόλ.

Ο Σιπριάνο αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο ματς με την Δόξα και είναι εκτός, όπως και οι διεθνείς Σεμέδο, Κασάμα, Ουζόχο και Ανσαριφάρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Λέτσγιακς – Κούσουλος, Χαραλάμπους – Σίμιτς, Μπέζους, Λοΐζου – Κακουλλής


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ