el-cy
Thursday, September 19, 2024

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/02/2024

Την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ, βρίσκει στο δρόμο του ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (ΓΣΠ, Δευτέρα, 19:00).

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.


ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας: Ανάλυση, Παρουσίαση  05/02/2024

Πολύ καλή αντίδραση έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας, πετυχαίνοντας δύο νίκες με ευρύ σκορ (6-0 τον Οθέλλο και 0-4 τη Νέα Σαλαμίνα). Το ματς με την Καρμιώτισσα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Oρίστηκε την Πέμπτη και ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 4-1 με την επιθεσή του να βγάζει τρομάζει την άμυνα των φιλοξενούμων.

Στο εκτός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε με επιβλητικό τρόπο τη 15η νίκη του στο πρωτάθλημα.

To πρώτο 30λεπτο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, ωστόσο από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές και ήταν εύστοχος.

Στο 33’, ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε φάουλ, ο Ντογκαλά έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε και στο κεφάλι του Κονατέ και κατέληξε στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα έκανε και το 0-2. Ο Κβιλιτάια πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, ελευθερώθηκε και με ωραίο σουτ σκόραρε. Το ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε το προβάδισμα του και δεν απειλήθηκε.

Μάλιστα, στην πρώτη τελική του στο δεύτερο μέρος έκανε το 0-3 και κλείδωσε τη νίκη. Ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε κόρνερ, ο Κοσταντίνοφ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ντβάλι με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να διαχειρίζονται το ματς και πέτυχαν και τέταρτο τέρμα, με ωραίο σουτ του Μαρκίνιος.

«Η ομάδα μας ακολούθησε το πλάνο. Και στον αγώνα κυπέλλου είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί. Σήμερα πετύχαμε τα γκολ, πήραμε τη νίκη και ο Σα Πίντο είναι χαρούμενος», είπε ο βοηθός προπονητή, Χοσέ Ντομίγκες.

Νέα νίκη, με ανατροπή, πέτυχε μεσοβδόμαδα η ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια (2-1). Αν και αιφνιδιάστηκε μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ (3’) δεν πανικοβλήθηκε και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Στο τρίτο λεπτό ο Λέτσιακς έβγαλε σέντρα στην περιοχή και η μπάλα έσκασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Φράνσον την έσπρωξε στα δίχτυα. Μετά το τέρμα η ΑΕΚ είχε την κατοχή, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 9’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει εάν ο Μιλίτσεβιτς δεν έπιανε αέρα στην προσπάθεια του να σουτάρει, από κοντά. Στο 14’ είχε άλλη μια καλή στιγμή, σε εκτέλεση φάουλ του Γκαρθία, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Από τη πλευρά της η Ομόνοια αρκέστηκε στο να περιμένει για κάποια αντεπίθεση, ωστόσο η ΑΕΚ δεν της το επέτρεψε.

Η μεγάλη φάση για την ΑΕΚ ήταν στο 30’, όταν ο Φαράζ άδειασε τον Λάνγκ εντός περιοχής και το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν ο Λέδες υποδέχθηκε τη μπάλα εκτός περιοχής και έχοντας όλο το χρόνο και το χώρο μπροστά του έκανε ένα πανέμορφο σουτ για το 1-1.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 62’, όταν ο Σολ, μετά από μακρινή μπαλιά στην περιοχή, προσπάθησε να νικήσει τον Φαμπιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν νικήθηκε στη κλειστή του γωνιά.

Στο 67’ η ΑΕΚ έβαλε στο ματς τους Γκάμα – αποχώρησε τραυματίας λίγα λεπτά αργότερα – και Γκιούρτσο αντί των Πονς και Φαράζ και έγινε ακόμα πιο επιθετική. Τρία λεπτά αργότερα γύρισε και το ματς, μετά από εκτέλεση φάουλ και δυνατό πλασέ του Σολ. Στο τέλος του αγώνα η ΑΕΚ βρήκε κενούς χώρους στην άμυνα της Ομόνοιας και σε αντεπίθεσή της στο 82’ είχε μεγάλη ευκαιρία, σε σουτ του Τόνγκια, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να πηγαίνει έξω.

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ξεκινήσαμε λίγο αργά, χωρίς ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο κάθε τρεις μέρες να έχουμε παιχνίδι, είναι ώρα να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη ιατρική ομάδα και στους φυσιοθεραπευτές για την εικόνα της ομάδας. Η ομάδα δεν έπεσε ψυχολογικά κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό, αξίζαμε πλήρως τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια», δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν.

«Σκοράραμε σε μια πολύ σημαντική στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα έχει πάντα το πνεύμα κι επανέρχεται», συμπλήρωσε.

«Ότι χαρακτηρισμό δώσουμε σε αυτό το παιχνίδι μπορούμε να τον δώσουμε σε όλα. Είναι το ίδιο. Μέχρι το τέλος της σεζόν κάθε παιχνίδι θα είναι έτσι», σχολίασε για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας: Στατιστικά & Προϊστορία  05/02/2024

  • 3-1-1 μετρά ο ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία τους για το πρωτάθλημα (9-5 τέρματα)
  • 3-2-0 μετρά ο ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία τους στο ΓΣΠ (6-3 τέρματα)
  • 0-3 νίκησε ο ΑΠΟΕΛ στο ματς του πρώτου γύρου
  • 9-1-0 ο ΑΠΟΕΛ εντός (27-3) – Ο καλύτερος του πρωταθλήματος
  • 5-4-2 η ΑΕΚ εκτός έδρας, με τέρματα 11-6
  • Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (45)
  • Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (12)
  • Η ΑΕΚ προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες
  • Στα 7/8 τελευταία της εκτός έδρας η ΑΕΚ κράτησε απαραβίαστη την εστία της

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας: Προγνωστικά  05/02/2024

Στα 7/8 τελευταία της εκτός έδρας η ΑΕΚ κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Ξέρει να προσέχει τα νώτα της και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τον πρωτοπόρο.

ΑΠΟΕΛ UNDER 1.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Αναμένουμε ένα κλειστό ματς. Βάσει της ταυτότητας των δύο ομάδων τα «λίγα» τέρματα έχουν προβάδισμα.

UNDER 2.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET


ΑΠΟΕΛ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα  05/02/2024

Παραμένει εκτός ο Κρέσπο. Ο Σαρφό παραμένει στην ομάδα αφού ναυάγησε η μετακίνησή του σε ομάδα του Κουβέιτ ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ζέφτε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς – Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες – Μαρκίνιος, Εντογκαλά, Κβιλιτάια

ΑΕΚ Λάρνακας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα  05/02/2024

Εκτός ο τραυματίας Γκάμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίριτς – Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Ντιουνκού,       – Λέδες, Πονς – Τόνγκια, Ντίμερς, Φαράζ – Σολ


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ