el-cy
Thursday, September 19, 2024

Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/02/2024

Τελικός για είσοδο στο γκρουπ της εξάδας είναι για τον Απόλλωνα (7ος) το ματς με την Ομόνοια (6η) την Κυριακή (19:00, Alphamega Stadium). Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά πέντε βαθμών και αν η ομάδα της Λεμεσού θέλει να μπει στην εξάδα το επερχόμενο ματς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.


Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια: Παρουσίαση 04/02/2024

Στο τελευταίο του ματς ο Απόλλωνας εξήλθε ισόπαλος με την Πάφος FC (1-1).

Χωρίς κάποια φάση κύλησε το πρώτο 15λεπτό στο ματς, ωστόσο μετά το 20΄ο Απόλλωνας ανέβασε ρυθμούς και μέχρι το 28’ κατέγραψε ευκαιρίες και ένα τέρμα. Στο 23’ ο Ίβουσιτς έδιωξε δύσκολα ένα σουτ του Πέρετζ, στο ίδιο λεπτό ο Μάρκες έκανε ένα σουτ που κατέληξε σε κόρνερ ενώ στο 24’ ο ίδιος παίκτης ήταν άστοχος σε νέα προσπάθεια.

Ωστόσο, στο 28΄δεν λάθεψε και μετά από μακρινή μπαλιά του Εκπολό στην πλάτη της άμυνας της Πάφου, κρέμασε τον Ίβουσιτς για το 0-1. Ήταν ένας τρόπος εκδήλωσης επιθέσεων που κυνήγησε ο Απόλλωνας – μακρινές μπαλιές πίσω από την άμυνα της Πάφου – ο οποίος καρποφόρησε.

Η Πάφος FC δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις αλλά αδυνατούσε να τις μετατρέψει σε ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου έβαλε περισσότερη πίεση και τελικά η πρώτη της φάση ήρθε στο χρόνο των καθυστερήσεων, όταν ο Δημητρίου έκανε καλή απόκρουση σε δυνατό σουτ του Βαλακάρι. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός από την αντίπαλο του.

Με την έναρξη του ημιχρόνου, μετά από όμορφη συνεργασία, ο Μπαγκένγκα βρέθηκε απέναντι από τον Ίβουσιτς αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Αντίθετα, στο 52′, η Πάφος είχε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Δημητρίου εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά ένα δυνατό σουτ του Τάνκοβιτς.

Στο 83′ η Πάφος FC είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν Τάνκοβιτς επιχείρησε νέο σουτ μετά από εξαιρετική ενέργεια και η μπάλα πέρασε έξω. Ωστόσο η ισοφάριση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα.

Μετά από χαμένο πέναλτι του Τάνκοβιτς στο 88’, το οποίο απέκρουσε ο Δημητρίου, ο Ρους έκανε το 1-1 με κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα του Τουμάσι, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 68’ και είχε προλάβει να κερδίσει και το πέναλτι.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά και μας άξιζε η νίκη. Ήμασταν ανώτεροι στο α’ μέρος. Αμυνθήκαμε καλά στο β’ μέρος, μετά την απόκρουση του πέναλτι όμως δεν είχαμε την ανάλογη αντίδραση και ισοφαριστήκαμε. Το ματς μου θύμισε τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ που πάλι χάσαμε τους τρεις βαθμούς με γκολ στις καθυστερήσεις», δήλωσε ο Ματσίν.

Με τριάδα στην άμυνα και σύστημα 3-4-1-2 παρατάχθηκε στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ η Ομόνοια (2-1), με τον Ρέιχταλ να εφαρμόζει για πρώτη φορά στη νέα του ομάδα το αγαπημένο του σύστημα.

Πέραν του αιφνιδιασμού με την τριάδα στην άμυνα η Ομόνοια αιφνιδίασε την ΑΕΚ και στο ματς, αφού μόλις στο 3’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Γιαν Λέτσιακς – πρώτη ασίστ για φέτος – ο οποίος ήταν… φευγάτος το τελευταίο διάστημα, σε ρόλο μπακ-χαφ, έβγαλε σέντρα στην περιοχή και η μπάλα έσκασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Φράνσον – το πρώτο του τέρμα – την έσπρωξε στα δίχτυα. Κόντρα στην ΑΕΚ ο Σουηδός – ο οποίος δέχθηκε κριτική για τη φυσική του κατάσταση – έπαιξε στον άξονα, εκεί όπου είναι και ο φυσικός του ρόλος.

Μετά το τέρμα η ΑΕΚ είχε την κατοχή, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 9’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει εάν ο Μιλίτσεβιτς δεν έπιανε αέρα στην προσπάθεια του να σουτάρει, από κοντά. Στο 14’ είχε άλλη μια καλή στιγμή, σε εκτέλεση φάουλ του Γκαρθία, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Από τη πλευρά της η Ομόνοια αρκέστηκε στο να περιμένει για κάποια αντεπίθεση, χωρίς να τα καταφέρει.

Η μεγάλη φάση για την ΑΕΚ ήταν στο 30’, όταν ο Φαράζ άδειασε τον Λάνγκ εντός περιοχής και το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ομόνοια πήγε να αντιδράσει και στο 33’ ο Κακουλλής – ο οποίος πέρασε στο γήπεδο κάποια δευτερόλεπτα νωρίτερα στη θέση του τραυματία Σίμιτς – έκανε ένα σουτ από δύσκολη θέση και η μπάλα πέρασε έξω.

Η ισοφάριση ήρθε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν ο Λέδες υποδέχθηκε τη μπάλα εκτός περιοχής και έχοντας όλο το χρόνο και το χώρο μπροστά του έκανε ένα σουτ ζωγραφιά για το 1-1.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 62’, όταν ο Σολ, μετά από μακρινή μπαλιά στην περιοχή, προσπάθησε να νικήσει τον Φαμπιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν νικήθηκε στη κλειστή του γωνιά.

Αφού η Ομόνοια δεν μπορούσε να γίνει απειλητική ο Ρέιχταλ άλλαξε και τον δεύτερο επιθετικό του, στο 67’, βάζοντας στο ματς τον Μπάκιτς αντί του Στεπίνσκι. Στο ίδιο λεπτό η ΑΕΚ έβαλε στο ματς τους Γκάμα – αποχώρησε τραυματίας λίγα λεπτά αργότερα – και Γκιούρτσο αντί των Πονς και Φαράζ και έγινε ακόμα πιο επιθετική.

Τρία λεπτά αργότερα γύρισε και το ματς, μετά από εκτέλεση φάουλ και δυνατό πλασέ του Σολ. Στο τέλος του αγώνα η ΑΕΚ βρήκε κενούς χώρους στην άμυνα της Ομόνοιας και σε αντεπίθεσή της στο 82’ είχε μεγάλη ευκαιρία, σε σουτ του Τόνγκια, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να πηγαίνει έξω.

Στο τέλος του αγώνα η Ομόνοια προσπάθησε να ψάξει την ισοφάριση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει μια φάση με τον Παναγιώτου στο 90+3’, το οποίο κόντραρε στον Τόμοβιτς.

«Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη από εμάς. Αρχίσαμε καλά, σκοράραμε νωρίς αλλά δεχθήκαμε πίεση από την ΑΕΚ και δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κάτι που ήταν πολύ αρνητικό για εμάς. Στο δεύτερο μέρος ήταν ισοδύναμο το παιχνίδι. Αλλά γενικά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς έχουμε δουλειά να κάνουμε», δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Τσέτιλ Ρέιχνταλ.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια: Στατιστικά & Προϊστορία 04/02/2024

  • 3-0-2 ο Απόλλωνας στα πέντε τελευταία τους (τέρματα 7-7)
  • 4-1-0 στη Λεμεσό, με τέρματα 8-2
  • 2-0 νίκησε η Ομόνοια στο ματς του πρώτου γύρου
  • 3-3-5 ο Απόλλωνας εντός, με τέρματα 10-11
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 4-3-4 εκτός (13-14)
  • 0-2-5 ο απολογισμός του Απόλλωνα στα 7 τελευταία εντός έδρας
  • Η Ομόνοια έχει σκοράρει ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς της

Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια: Προγνωστικά 04/02/2024

Η Ομόνοια βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και ο Απόλλωνας θα τα δώσει όλα για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της εξάδας.

1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

5/6 τελευταία εκτός έδρας της Ομόνοιας ήταν 2-3 Goals.

2-3 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


Απόλλων Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/02/2024

Ο Σιέλβικ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο ματς και είναι εκτός ενώ ο Εκπολό θα χάσει ένα από τα δύο επόμενα ματς, λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Λέουβενμπεργκ – Εκπολό, Πειμπέρνς, Μαλεκκίδης – Γιούρσεβιτς, Αρτεάν, Κολ, Νταρίκουα – Πέρετζ – Μάρκες, Μπακένγκα

Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/02/2024

Σεμέδο και Ουζόχο παραμένουν στο Κόπα Άφρικα. Οι Σιπριάνο, Μπασιρού, Ψάλτης, Αλιούμ και Σίμιτς είναι τραυματίες. Εκτός και ο Κουλιμπαλί που αποβλήθηκε με την Πάφος FC, αλλά και ο Κακουλλής, λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Φαμπιάνο – Μίλετιτς, Λανγκ, Παναγιώτου – Μάθιους, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Λέτσιακς – Μπεζούς – Στεπίνσκι, Μπάκιτς


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ