el-cy
Thursday, September 19, 2024

Ομόνοια – Πάφος FC: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/01/2024

Δύο από τους χαμένους της περασμένης αγωνιστικής αναμετρώνται το Σάββατο (ΓΣΠ, 17:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με την γηπεδούχο Ομόνοια να υποδέχεται την Πάφος FC.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.

Ομόνοια – Πάφος FC: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/01/2024

Νέα απώλεια βαθμών με την ΑΕΖ είχε η Ομόνοια (0-0) στο τελευταίο της ματς, γεγονός που αύξησε περαιτέρω την μουρμούρα και τις φωνές του κόσμου, ο οποίος ζητά επιτακτικά από τη διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα, ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει το στόχο του πρωταθλήματος μέχρι τέλους.

Η νίκη με τη Δόξα, η οποία συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση έφερε χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο, ωστόσο το νέο πισωγύρισμα, απέναντι στην προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος – με τη χειρότερη άμυνα – αναζωπύρωσε, για πολλοστή φορά φέτος, τις διαμαρτυρίες του κόσμου της Ομόνοιας.

Με την απώλεια άλλων δύο βαθμών κόντρα στην ΑΕΖ (3-3 το ματς του πρώτου γύρου) η Ομόνοια (4η) έχασε ξανά έδαφος από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στο -6 ενώ η μάχη για τις υπόλοιπες θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φουντώνει, με τις αποστάσεις να σμικρύνονται και πάλι (41 βαθμούς ο δεύτερος Άρης και 38 βαθμούς η 6η Πάφος FC).

Η Ομόνοια έγινε η πρώτη ομάδα που δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της ΑΕΖ, γεγονός που ξεγύμνωσε την επιθετική δυστοκία που την χαρακτηρίζει – ιδιαίτερα στο διάστημα της απουσίας του πολύτιμου Σεμέδο.

Αν και ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, δεν έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ. Κορυφαία της στιγμή ήταν η διπλή ευκαιρία στο 27’, όταν ο Λοίζου έκανε διαγώνιο σουτ, απέκρουσε ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Σίμιτς δεν κατάφερε να σκοράρει στην επαναφορά.

Στο δεύτερο μέρος ήταν κουρασμένη και δεν είχε τις λύσεις από τον πάγκο για να απειλήσει και να πάρει το ματς. Λίγες ήταν οι καλές της στιγμές. Από τη πλευρά της, η ΑΕΖ ήταν ανεβασμένη και είχε κάποια καλά σουτ.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος πάλεψε για την ζωή του, αμύνθηκε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι πάνω-κάτω. Κάναμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα να δουλέψουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο επιθετικό τρίτο. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε και δεν το κάναμε», δήλωσε ο Ρέγκνταλ.

Η Πάφος FC (6η) είχε τις ευκαιρίες, κόντρα στην ΑΕΚ (1-0), αλλά στο τέλος κατάφερε να μην πάρει βαθμολογικό όφελος. Παρά τους ψιθύρους που κυκλοφορούν το τελευταία διάστημα, για αντικατάσταση του προπονητή Καρσέδο, από τη διοίκηση ξεκαθαρίστηκε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Και αυτό παρά την έλλειψη σταθερότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλό έμψυχο υλικό.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήταν για την ίδια, όταν στο 12’ ο Ζάιρο έπιασε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν δυνατό και κάποιες καλές φάσεις καταγράφηκαν και για τις δύο ομάδες, στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος μπήκε και πάλι δυνατά και έχασε πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ζάιρο έδωσε στον Τάνκοβιτς ο οποίος, από πολύ καλή θέση, έκανε το πλασέ αλλά ο Πίριτς ήταν σε ετοιμότητα. Μετά το 65΄οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες αυξήθηκαν, αφού πότε η μία και πότε η άλλη θα μπορούσαν να προηγηθούν, αν ήταν πιο εύστοχες. Τελικά, το τέρμα της νίκης το έβαλε στο 86΄ο Φαράζ, με όμορφο τελείωμα, σε μια φάση στην οποία η Πάφος FC δεν αμύνθηκε σωστά.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν τα πάντα. Θυμάμαι 5-6 κλασικές φάσεις αλλά δεν είμασταν αποφασιστικοί. Ήταν ισοδύναμο. Κλείσαμε τους χώρους, ξέρουμε ποσό καλή είναι η ΑΕΚ στην έδρα της και θυμάμαι τις ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο είναι θέμα γκολ και να σκοράρεις. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Απολογούμαστε για το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιή», είπε ο Καρσέδο.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Ομόνοια – Πάφος FC: Στατιστικά & Προϊστορία 27/01/2024

  • 3-1-1 μετρά η Ομόνοια κόντρα στην Πάφος FC στα τελευταία πέντε (τέρματα 5-3)
  • 2-3-0 για την Ομόνοια στα τελευταία πέντε τους στο ΓΣΠ (τέρματα 5-2)
  • 0-2 κέρδισε η Ομόνοια στο ματς του πρώτου γύρου
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 7-3-0 εντός (27-10)
  • H Πάφος FC έχει απολογισμό 5-1-4 εκτός έδρας (17-9)
  • Η Ομόνοια διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (39)
  • Με νίκη της Ομόνοιας και Over5 goals έληξαν τα τέσσερα τελευταία της στο ΓΣΠ
  • Δύο νίκες με 1-0 και δύο ήττες με το ίδιο σκορ μετρά η Πάφος FC στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι της

Ομόνοια – Πάφος FC: Προγνωστικά 27/01/2024

Πιο κοντά στην έξοδο θα βρεθεί ο Καρδέσο εάν η ομάδα του δεν πάρει τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία στη Λευκωσία, αφού οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση να ψάχνεται για νέο προπονητή φουντώνουν. Υπό αυτές τις συνθήκες – της αβεβαιότητας – η αποστολή της Πάφου κόντρα στην Ομόνοια δυσκολεύει.

Από την άλλη η Ομόνοια έχει ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό της, οι οποίες φαίνεται ακόμα περισσότερο το τελευταίο διάστημα, λόγω των απουσιών που προκύπτουν. Εν τη απουσία του Σεμέδο, ο Λοΐζου είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την Ομόνοια στο επιθετικό κομμάτι. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής είναι σχεδόν κλειστός στην Χέρενφεν.

Συμπερασματικά, οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους και η αβεβαιότητα κυριαρχεί πάνω και από τις δύο. Λόγω της κατάστασης με τον προπονητή της Πάφου, η Ομόνοια, που θα παίξει στην έδρα της, έχει προβάδισμα για τη νίκη.

1 DRAW NO BET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Τα προβλήματα που έχουν οι δύο ομάδες δεν ευνοούν τα πολλά τέρματα στο ματς. Παράλληλα, οι δύο ομάδες συνηθίζουν να φέρνουν χαμηλά σκορ στα ντέρμπυ τους. Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι έχουν φέρει τέσσερα 1-0 στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι τους.

UNDER 2.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET


Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/01/2024

Τραυματίες οι Σιπριάνο και Αλιούμ. Αμφίβολος ο Μάθιους, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Επανέρχεται ο Κουλιμπαλί, που απουσίασε με την ΑΕΖ λόγω καρτών. Eκτός και οι διεθνείς Σεμέδο, Ανσαριφάρντ, Ουζόχο και Κασάμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Παναγιώτου – Κούσουλος, Χαραλάμπους – Σίμιτς, Μπέζους, Λοΐζου – Κακουλλής

Πάφος FC: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/01/2024

Ο Μελούσο συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια, όπως και ο Πέπε. Ο Πελάζιο και ο Δημητρίου είναι εκτός.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίβουσιτς – Ικόκο, Γκόλνταρτ, Κβίντα, Μελούσο – Ναμ, Κανέ – Βαλακάρι, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς – Ζάιρο


 Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ